Retningslinjer for Personvern

Babykort.no er en tjeneste fra Sandvik AS, i samarbeid med Gelato Group AS.

Org. nr. 918793569MVA

Sandviks respekterer ditt krav på integritet og tilliten du viser når du registrerer deg eller din bedrift på babykort.no. Når du besøker, eller registrerer deg på ett av Sandviks nettsteder så aksepterer du vår Retningslinjer for personvern som er beskrevet her. For spørsmål angående våre brukervilkår kontakt oss via e-post på babykort@sandviks.com.

Barn eller ikke myndige besøkere

Babykort selger ikke produkter til personer under 18 år eller som ikke er myndige. For personer som ikke har fylt 18 år stilles det krav til at alle bestillinger skjer under overvåkning av foreldre eller formynder. Ved registrering av konto hos Babykort bekrefter kontoinnehaveren dermed at personen er myndig og over 18 år samt har lest og akseptert Babykorts vilkår.

Informasjon som du registrerer på Babykort.no

Vi lagrer informasjon og innhold som du registrerer på noen av Babykorts websider eller øvrig informasjon som du sender oss. Informasjon og data benyttes for å forbedre tjenestene som du benytter på Babykort. Personlig informasjon benyttes for eksempel når du bestiller ytterligere kopier av tidligere bestillinger, besvarer dine spørsmål, benytter våre tjenester som vårt bildegalleri, eller i kommunikasjonen mellom deg og Babykort. Som registrert bruker av Babykort vil du også få mulighet til å motta andre relevante tilbud og informasjon fra Sandviks. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud eller informasjon kan du reservere deg mot dette ved å kontakte oss på babykort@sandviks.com.

Automatisk generert informasjon

Som de fleste websider så mottar og lagrer vi informasjon under den tiden du besøker våre sider. Vi benytter såkalte "cookies", som lagres på din PC når du er på våre sider. Eksempler på informasjon som lagres er din IP-adresse, hvilken nettleser du benytter, ditt operativsystem samt hvilke sider du har besøkt på Babykort. Hvorfor lagrer vi dette? For eksempel vil vi benytte denne informasjonen for å analysere trender på antall besøkende, gjennomsnittstid før man handler, forstå hvilke sider som man besøker – alt for å gjøre ditt neste besøk enda bedre.

Beskyttelse av din personlige informasjon

Babykort beskytter din personlige informasjon, i tråd med gjeldende regelverk. Vi benytter sikkerhetssystemer men også andre prosesser for å tilby deg høy grad av sikkerhet. Privat informasjon lagres på servere med strengt begrenset tilgang. Babykorts servere er plassert i bevoktede og sikrede lokaler. Alle kortbetalinger skjer via RBS WorldPay, Nordens ledende leverandør av betalingstjenester via internett. RBS WorldPay er sertifisert av banker og kortutstedere til å håndtere betalingstransaksjoner på høyeste sikkerhetsnivå. I tillegg benytter vi krypteringsverktøy for følsom data, såkalt "Secure Socket Layer" (SSL) protokoll.

Bruk og beskyttelse av ditt passord

Tilgang til Babykorts tjenester skjer ved at du angir ditt passord. Det er ditt ansvar å ta de nødvendige steg for å beskytte ditt passord fra fremmede. Passordet skal aldri oppgis til noen. Benytter du en annen persons PC skal du alltid trykke på ”logg ut” før du forlater Babykort og PCen. Å aktivt logge ut gjør det umulig for neste person å logge på din konto uten passord.

Registrering av konto på Babykort

Når du registrerer en konto på Babykort plikter du å angi korrekt informasjon. Du skal skape et personlig passord som kun er kjent av deg samt at du plikter å holde innloggingsinformasjonen hemmelig. Du har ansvar for alle handlinger som skjer på Babykort under din konto.

Vi vil gjøre deg oppmerksom på at bruk av personlig informasjon alltid innebærer risiko, uansett om du deler informasjonen via nettet, mobilen eller annen teknologi. Vi vil gjøre deg oppmerksom på at det ikke finnes noen teknologi som er 100% sikker og uten risiko for innbrudd.

Les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger